Ravintola Keisarinsatama

Vuonna 2001 perustettu perheravintolamme tarjoaa laadukasta, konstailematonta ruokaa hyvistä kotimaisista raaka-aineista, maustettuna hyppysellisellä italialaisuutta.

Keisarinsatama

Ravintola Keisarinsatamassa on esteetön kulku. Maksuton parkkipaikka on aivan ravintolan edessä.

Perheen pienimmät asiakkaat on myös huomioitu, meiltä löytyy lasten lista, syöttötuoleja ja pieni leikkinurkkaus.

Keisarinsataman nimi tulee historiasta

Keisarinsataman nimi tulee historiasta

Ravintolan nimi juontaa juurensa 1800-luvun lopulle, jolloin Venäjän keisari ja Suomen suuriruhtinas Aleksanteri III vietti aikaa keisarillisella kalastusmajalla Langinkoskella. Keisari Aleksanteri III ankkuroi laivansa maihin tässä kohtaa, tullessaan käymään kalastusmajalla ja paikkaa alettiin kutsua Keisarinsatamaksi.

Sijaintimme luonnonkauniilla niemellä Kotkan Metsolassa, vain muutaman metrin päässä rantaviivasta, tarjoaa myös rauhaa ja silmänruokaa. Sijaitsemme meren äärellä paikassa, jossa Kymijoki ja meri yhdistyvät.

Kotkan Höyrypanimo

Kotkan Höyrypanimo

Kotkan Höyrypanimo vihittiin käyttöön 22.8.1895, kunnes sen toiminta lopetettiin vuonna 1967. Panimon tuote oli jo tuolloin maistuva UKKO-olut.

Myöhemmin kiinteistössä harjoitettiin monenlaista yritystoimintaa. 1990-luvulle tultaessa rakennus oli rapistunut ja rasite omistajalle Kotkan kaupungille. 1993 suojelupäätöksen jälkeen rakennus on saanerattu ja saanut aivan uudenlaista toimintaa. Ravintola Keisarinsatama sijaitsee Kotkan Höyrypanimon alakerrassa.

Lue lisää Kotkan Höyrypanimon historiasta 

UKKO-olut

UKKO-olut

Täysmaltainen, suodattamaton UKKO-olut on saanut nimensä Kotkan Höyrypanimossa valmistetun UKKO-oluen mukaan. UKKO-olutta on ehdottomasti maistettava, sillä sitä saa vain meiltä.

Terassille meren ääreen

Terassille meren ääreen

Suuri terassimme (100 asiakaspaikkaa) ja vierasvenelaiturimme palvelevat sinua kesäisin, eli voit saapua myös veneellä. Terassilla nautit hyvästä ruoasta tai juomasta joko suurten lehmusten varjossa tai auringon paisteesta.

Upeat auringonlaskut kruunaavat kesäisen päivän meren äärellä. Kun haluat ihailla auringonlaskua UKKO-oluen tai viinilasillisen kera, tiedät mihin kannattaa tulla. Kesäisin meillä on pidennetty aukioloaika.

Kahvilasta vivokkeita ja pientä purtavaa

Kahvilasta vivokkeita ja pientä purtavaa

Kahvilassamme on tarjolla pientä purtavaa, kahvia ja virvokkeita. Kahvilan seinillä on esillä kokoelma vanhoja Kotkan Höyrypanimon aikaisia etikettejä, pulloja ja muuta esineistöä.

Toivotamme kaikki vieraat niin läheltä kuin kaukaa tervetulleeksi nauttimaan hyvästä ruoasta, kahvista ja juomista ainutlaatuisessa ympäristössä!

Contact us

Restaurant Keisarinsatama
Metsontie 41, 48220 Kotka, Finland
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel. +358 (0)5 219 0333

Opening hours

Opening hours
Monday - Friday 11 - 16
Saturday 12 - 20
Sunday closed

Follow us

Reservations

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel. +358 (0)5 219 0333